Lymphasim 通淋巴神器客人真实分享

< 返回

 

#你讲我post ep.5 有客人share做通淋巴神器慨经历~ 仲以为通淋巴又痛💉又贵💸?睇完你就知唔系!而家淋巴衣都有做紧$880 首次试做同 $8,000/10次慨优惠~ Don’t miss out!

🏃♀:「一直以嚟都无乜通淋巴慨概念,直至跟妈咪去美容院,人地介绍淋巴排毒按摩,原来淋巴同健康、水肿、皮肤差等问题都有关,我先走上咗通淋巴之路🛣~ 定期都会去比人按,但老实讲,真系好_痛💢 每次去都好似比人打一餐咁,而且每次45mins就净系按到一part,有时想按后背同脚就要花双倍时间,又痛又耐又贵都几煎熬。但为咗身体毒素少啲,我一直都忍。

直至睇到🍎慨一篇报导,有医生分享淋巴引流系应该轻扫轻推,唔会做到好痛,我先知原来呢个世界系有淋巴引流呢个疗程。去美容院按都要$6xx/次,好奇宝宝如我就想试吓淋巴引流究竟系咩一回事~ 了解咗先知原来一套好似太空衣👖咁慨衫,可以套住下半身/手臂,然后就有一个flow咁顺着淋巴线路慨脉络好连贯地按摩。价钱贵少少所以我就去试咗一次先,30分钟,比平时做开45一part更短时间。担心过咁短时间会唔会好无效,但原来唔会。首先个感觉系好舒服,仲唔小心瞓着咗,唔似平时去按咁痛到抖唔到。其次就系做完引流,我无成身又瘀又痛,但个感觉就好舒畅🌊🏄♀~ 效果方便我觉得比去按摩更好,可能因为渠系可以全身都做,唔似按摩咁只系照顾到一part,即时目测就觉得去水肿效果更好同晚上好瞓啲。过多一排发现湿疹好返好多、体重轻咗几磅、脚都无再咁容易浮肿、膊头无咁酸,最明显就系除袜唔会有压痕哈哈!真系好坚唔系吹得就吹,其实唔系贵好多而家一个lunch break就做到好方便,所以之后就join 咗course 定期做~」

想舒舒服服咁通淋巴?
📲欢迎立即Whatsapp查询/预约:https://goo.gl/mdMZTw

‧图片只供参考,疗程效果因人而异。 ‧ NuMe名人医美外科中心保留随时更改或终止条款及细则的权利,而无须另行通知。 ‧如有任何争议,NuMe名人医美外科中心保留最终决定权。