#你讲我post Ultra Femme 360​​™私密修护 客人真实分享

< 返回

 

#你讲我post ep.3 有Ultra Femme 360​​™私密修护疗程慨分享。想知到系点做就睇落去喇~ 亦都欢迎随时Facebook inbox我们投稿,分享你慨经历!

👸🏻:「一直以嚟都想妹妹都粉嫩啲又紧啲。呢个念头已经存在咗好耐,关于私处疗程市面上唔多选择,直至我睇到ultra 360 femme先知原来咁简单,加强咗我真系去做慨决心!

讲起做呢个疗程都有啲怕丑哈哈~但我相信妹妹慨色素沉淀一定系唔少女仔心底里慨烦恼,而且可以紧致埋真系好正,做咗又真系有效先鼓起勇气分享,希望都帮到你哋~

今次系去NuMe度做,因为有女医生,咨询都无咁怕丑。渠地都同我讲解得好清楚关于个疗程同事后保养要注意咩。 (当然我本身已经查清楚先会上去,关乎我下半身喎!)

Ultra 360 Femme 喺英国机,有三种唔同大细慨一次性圆形探头,够哂安全卫生。而且有FDA 同CE cert,唔系韩国机唔系山寨嘢。 360度释放热能令妹妹慨胶原蛋白增生,增加肌肉弹性,做到内阴收紧同外阴嫩滑~

开头见系热能就担心会好热,其实过程只系暖暖地,亦唔系入侵式造成不适甚至创伤。首先治疗师按我慨情况决定用边一种探头,然后用探头系妹妹度推拉滑动。好简单亦都唔会痛。开头我唔多唔少都好尴尬好紧张,但好快就适应咗,而且8分钟就搞掂,成件事好简单。

事后更加唔需要复原时间,第一次做完照镜睇返真系有分别,好似做完facial咁饱满红润,亦逐渐变得浅色咗,不过始终唔系用漂水漂白,total要做4 -5次,每1-2星期一次先会完全改善。至于紧致效果🙈另一半就话好似真系feel到紧咗,而家做到第三次,我都好满意个效果,推介! 」

而家Ultra Femme 360​​™ 疗程有买三送一限时优惠,
📲欢迎立即Whatsapp查询/预约:https://goo.gl/mdMZTw